Warning: file_get_contents(http://ip-api.com/json/3.17.75.190): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /home/coffeeroasters/public/public_html/catalog/model/tool/simplegeo.php on line 430Notice: Trying to get property 'countryCode' of non-object in /home/coffeeroasters/public/public_html/catalog/model/tool/simplegeo.php on line 432 Спробуйте новий унікальний лот Colombia Guadalajara Gesha
Безкоштовна доставка від 350 ₴

0 (800) 75 2526 +38 (050) 366 51 00

Кошик 0

Ваше замовлення

Спробуйте новий унікальний лот Colombia Guadalajara Gesha

Гейша — це унікальність. Це первозданний смак кави, який можна відчути, заваривши сучасним методом. Це кава, що зовсім не схожа на каву. Заінтригували? 

Ми привезли унікальний різновид арабіки — Гейшу, і він вже доступний до замовлення. Це Ефіопська кава, знайдена в селі Геша та вивезена в Панаму. Зараз вже існує колумбійська гейша, панамська, ефіопська, перуанська та Гейша з Гондурасу та Сальвадору. Але трушною гейшею вважається саме панамська Гейша.

Раніше, цей сорт кави використовували виключно на чемпіонатах через її унікальність та вартість. Вона потребує особливого клімату з низькими нічними температурами, вимагає уваги до найменших деталей при вирощуванні й при цьому, має низьку врожайність. Так, це найдорожча кава у світі. Але тепер ви зможете знайти її в нашому асортименті та відкрити для себе її великий смако-ароматичний потенціал.

Солодка, кислотна, фруктова і має щільне тіло. Спробуйте! Як вражаюче-яскравий сицілійський апельсин, щедро зрошений медом, зміниться нотами журавлини зі стиглими жовтими тропічними фруктами.

А далі на вас чекатиме тривалий післясмак з солодкими акордами.

Її смак настільки складний та чистий водночас, що її точно варто спробувати хоча б раз в житті. Це як оливки, до яких ти раптово доріс й справді насолоджуєшся ними.  Це точно святкова кава. Але насправді, приводу для неї не потрібно. Заварюйте прямо зараз і робіть свій день особливим. 

Класно заварити Гейшу дуже просто. Вона дасть вам зробити помилку, але в результаті вийде смачною. Навпаки, щоб зробити її несмачною, потрібно дуже постаратися. 

Розширюйте свій смаковий досвід та діліться з нами враженнями!